Обрат в отношения на Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли са в приятелски съвместно-родителски отношения след много дълга семейна терапия.

Бившата двойка премина през ожесточена раздяла през 2016 г., като разводът им беше финализиран миналата година, а близки до тях разкриха, че двойката сега има много по-сърдечни отношения, най-вече заради децата си: Мадокс, на 18, Пакс, на 16, Захара, на 15, Шило, на 14 и близнаци Вивиен и Нокс, на 12 г.

Източник разказа за „Пипъл“:

„Определено се нуждаеха от помощ, за да разрешат всички проблеми с попечителството и как Брад отново може да бъде татко. Тъй като сега децата са по-големи, те вече не се занимават с въпроси за раздяла. Отне им много време, с много семейна терапия, за да стигнат до този момент. Брад обича да прекарва колкото се може повече време с децата. Изглежда много по-щастлив.

“ Междувременно беше разкрито, че откакто Брад, на 56 и Анджелина, на 45 години, постигнаха споразумение за попечителство, отношенията им са се подобрили значително.

„Инсайдер“ обясни: „Брад и Анджелина изминаха дълъг път. За изненада на много от най-близките им приятели, комуникацията им се е подобрила изключително и двамата са посветени на съвместното родителство.“


image0 (9K)