Обрат: „Мегаинвест-холд“ не била „изпълнител, подизпълнител и партньор по пътната отсечка“

Това е било констатирано и при направената проверка от компетентните органи днес, твърди управителят на компанията Цветан Славейко Цветанов

[ad id=“225664″]

Управителят на „Мегаинвест-холд“ ЕООД Цветан Цветанов разпространи днес право на отговор във връзка с медийните публикации от последните дни, в които „некоректно се замесва името на фирмата, която управлява и на която е собственик“.

В него той твърди, че фирмата му не е изпълнител, подизпълнител и партньор в реконструкцията на визираната пътна отсечка. Това е било констатирано и при направената проверка от компетентните органи днес.

Ето и пълния текст на съобщението до медиите без редакторска намеса:

Във връзка с медийните публикации от последните дни, в които некоректно се замесва името на фирмата, която управлявам и на която съм собственик, с отговорност по изпълнението на проект, обхващащ отсечката от пътя, на който се случи злощастният инцидент, при който загинаха и пострадаха много хора, правя следното уточнение:

„Аз, Цветан Славейков Цветанов, в качеството си на Управител на „Мегаинвест-холд“ ЕООД не съм изпълнител, подизпълнител и партньор в реконструкцията на визираната пътна отсечка – нито пряко с компанията, която притежавам и управлявам, нито чрез изпълнители (общи работници), нито чрез своя техника.

Горното беше констатирано и при направената проверка от компетентните органи днес.

[ad id=“263680″]

Отсечката от пътя, на която се случи злополучният инцидент е реконструирана от „Трейс Холд Груп“ АД, която е водещ партньор в Обединение „ТРЕЙС СВОГЕ“. Като водещ партньор, съгласно Договор за споразумение, „Трейс Холд Груп“ АД е извършвала кореспонденция с АПИ, а ръководител на обекта е г-н Бисер Иванов – представител на Обединението.

По отношение на изпълнявания от „Мегаинвест-холд“ ЕООД рехабилитиран участък, още веднъж подчертавам, че той е изпълнен изцяло по стандартите и изискванията, приет с приеателна комисия, издаден Акт 16 и Удостоверение за добро изпълнение.

Възползвайки се от правито си на отговор, в името на запазване на доброто си име и репутация на управляваната от мен компания, моля това уточнение да бъде публикувано в медията Ви.

[ad id=“236993″]

Вярвам, че обективността и прецизността на информацията, с която боравят медиите, е от изключително значение за установяване на обективната истина.

Цветан Сл. Цветанов,

Управител на „Мегаинвест-холд“ ЕООД


image0 (9K)