Областните управители на Стара Загора през годините

По повод 20-годишнината от създаването на Областна администрация Стара Загора днес областният управител Гергана Микова организира среща със свои колеги, които в годините от 1999-а досега са оглавявали Областна администрация.

Юбилейния празник уважиха Стефан Мазнев, Петър Рахманлиев, Евгений Жеков, Ангел Гюрджийски, Йордан Николов, Димитър Драчев, Недялко Недялков, Живка Аладжова и Веска Шошева.

Областните управители и служители на администрацията присъстваха на тържествена Света литургия за здраве и успех в катедралния храм „Св. Николай Чудотворец“. Срещата продължи в Областна администрация. В нейното начало г-жа Микова и останалите гости сведоха глави в едноминутно мълчание в знак на почит към жертвите на комунистическия режим в България, чийто ден се отбелязва на 1 февруари.

В приятелски разговор областните управители споделиха интересни моменти от времето, в което са били на отговорния пост. Те обсъдиха и реализацията на важни инфраструктурни проекти в Старозагорска област.

Г-жа Микова благодари на своите колеги за оказаното внимание. Тя заяви, че с удоволствие ще продължи регулярните срещи с тях по въпроси, касаещи интересите на областта и гражданите.

В снимката от срещата липсват Радомир Енев, Мария Нейкова и Георги Ранов.


image0 (9K)