38-годишен обезглавил 19-годишна стриптийзьорка. Деца са намерили главата на улицата

38-годишен мъж, заподозрян в това, че е изхвърлил тялото ѝ от балкона, е арестуван от полицията. Главата на зверски убита 19-годишна стриптийзьорка е била намерена на улицата от деца докато си играели.

 

Те гледали с ужас как частите от тялото на Елизавета били изхвърлени от 12-ия етаж на жилищен блок, съобщава „Дейли Мейл“. Блондинката работела в стриптийз клуб в руския град Чита. 38-годишен мъж, заподозрян в това, че е изхвърлил тялото ѝ от балкона, е арестуван от полицията. Униформените разбили вратата на апартамента му, за да влязат вътре. Той, обаче, отрича обвиненията.

15-годишният Игор разказва: „Аз и моите приятели намерихме частите от тялото. Беше много страшно. Първо бяха изхвърлени дрехи, които бяха покрити с кръв, и след това главата“. Част от останките паднали върху покрива над входа на блока. Според някои информации, Елизавета била приятелка на арестувания мъж. Той бил собственик на апартамента. Девойката работела в стриптийз клуб „Зажигалка“, който е част от верига клубове в цялата страна.

Приятелка на убитата пусна съобщение в социалните мрежи с призив да се съберат пари за погребението ѝ. „Тя е израснала в сиропиталище и живееше с баба си. Няма пари за погребението ѝ“, пише тя.

Превод и редакция: БЛИЦ

 


image0 (9K)