Обвиниха Неймар в изнасилване

Скандал избухна в Бразилия след обвинения срещу Неймар в изнасилване дни, преди отборът да започне участието си в Копа Америка.

Новината, че жена е подала сигнал в полицията в Сао Пауло, че е била изнасилена от него, е водеща в страната. Не е ясно дали бившият вече капитан няма да бъде изваден от състава за турнира. Според информацията, двамата са се срещнали в парижки хотел на 15 май, като Неймар – пак по думите на бразилската дама, е бил видимо пиян.

Запознанството им е станало в Инстаграм, а комуникацията им се е развивала седмици наред в чат в WhatsApp. В обвинителния акт пише, че футболистът я е принудил против нейната воля да „влязат в сексуални отношения“.

Суперзвездата реагира на обвиненията, като се появи в седемминутно видео в Инстаграм, в което показа и части от чата с жената. В тях се виждат снимки по бельо, които тя му е изпращала. Неймар емоционално обясни, че бразилката го е преследвала и сама е пожелала да се видят в Париж, но нищо не се е случило между тях.

„Оттук нататък смятат да разкривам всякакви такива комуникации пред медиите – ядосан бе нападателят на ПСЖ. Очевидно това е единственият начин да се пазя от такива капани. Това е петно върху мен и семейството ми, а нищо не съм извършил.“

Бащата на футболиста го защити и категорично отсече, че не вярва нито на дума от обвинителката. Федерацията на Бразилия и селекционерът Тите още не са коментирали.

 

Източник – Канал 3


image0 (9K)