Обама – Американският сърдит Иван Костов

Америка е известна като страна с къса История и къса памет. Най-характерното за американският политически живот е, че  АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ПОМНЯТ БАВНО, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА, БЪРЗО ЗАБРАВЯТ.

[ad id=“263680″]

Но БАРАК ОБАМА ще го помнят дълго. Не заради най-слабото управление на САЩ от създаването й, а заради опитите му, заедно с Администрацията, да направят на тръгване от Белия дом така, че да остави на наследника си ДОНАЛД ТРЪМП, по-известен като Човекът, КОЙТО НА ИЗБОРИТЕ БИ ДЕМОКРАТИТЕ КАТО ШКЕМБЕ В ДУВАР проблеми, които да се чуди след това МИЛИАРДЕРЪТ как да оправи.
Съскащият от злоба и яд Барак Обама се разсърди на Народа си, досущ един Иван Костов и реши да го накаже за „ГРЕШНИЯ ИЗБОР„. За разлика от СЛИВЕНСКИЯ СЪРДИТКО, който мълча няколко години, преди да почне „ПОХОДЪТ НА ОТМЪЩЕНИЕТО“, разроявайки Политическото пространство и вкарвайки нови и нови НАСЛЕДНИЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА, Барак Обама реши да накаже Американците, като ги изправи пред 2 големи проблема, които бъдещата Администрация да се чуди как да решава.
[ad id=“225664″]
1. Връзката на САЩ с Израел.
Обама знае, че въздържането от гласуване на Декларацията на Съвета за сигурност  на ООН за спиране  заселването от Израел на Западния бряг, няма да спре заселването, което Израел е започнал като Държавна политика, нито ще подкопае позициите на Премиерът Нетаняху, относно политическата стабилност в Израел. Да не говорим, че тази позиция няма въобще да направи впечатление на Арабския свят. Даже обратното, можем да очакваме, че след минаването на тази Декларация и надеждите, които тя ще предизвика сред Палестинците и подкрепящите ги, ще има сериозна ескалация на напрежението, което ще се стовари върху Новата Администрация.
[ad id=“225664″]
2. Битката на Обама с Русия.
Идиотската демонстрация, която „ЧЕРНИЧКОТО МОМЧЕ“ спретна Новогодишно с изгонването на 35 руски дипломата и затварянето на две сгради, ведно със спокойния, донякъде ироничен отговор на Путин, накараха Обама да изглежда като МАЛКО ТЪМНО ПЕТНО НА ОГРОМНА ВАРОСАНА СТЕНА, КРЕПЯЩА ОРЕОЛЪТ НА БИВШИЯ АГЕНТ НА КГБ. Вместо да удари…
Автор Илиян Илиев. Продължението на статията вижте ТУК

image0 (9K)