Нямало балове ли? Вижте 100 кила абитуриент

Рапърът 100 кила си спретна градинско парти вместо абитуриентски бал по повод завършването на средното си образование.

Музикалната звезда съчета празника с рождения си ден, който бе малко по-рано през май. Не пропусна да се похвали в Инстаграм със своя успех, че най-накрая събра сили и смелост да се изучи.

„Благодаря на всички за пожеланията, за вниманието, за дружбата и за прошката, която сте готови да ми дадете приятели. Обичам ви истински. Благодарим на Домакина и наш приятел Лазар от Чамурковата къща“, пише Явор, както е истинското име на варненския рапър.

На кадъра той позира облечен елегантно в син панталон и черна тениска, визията му е допълнена от тъмни очила, а в устата е с пура. Зад него с жълти балони е изписано числото 100, прикрепено към една от оградите.

Той завърши 4-та сменно-вечерна гимназия „Отец Паисий“ в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и накрая се отказал да ходи. По-късно започнал да работи, за да помага на майка си и малкия си брат.

След като станал известен решил, че е срамно да няма диплома за средно образование и бързо се задействал по въпроса. Още повече, че през последните години започнал много да чете и да се интересува от различни теми, които обогатили знанията му.


image0 (9K)