Носът на Преслава й изяде главата

Знаменитата фолк млада майка Преслава напоследък като че ли от любимка на народа е на път да се превърне в една от най-мразените ни звезди. Самата тя нямала обяснение какво се случва и кой толкова й има зъб, но от месец и половина била подложена на зверски изтезания, разказват близки но чалгафурията, която след като си опрерира носа, изобщо н прилича на себе си.

Оттам и тръгна всичко. Певицата с нетърпение очакваше да се покаже пред почитатели си променена, като бе убедена, че те да я харесат още повече. По думи на хора от обкръжението й станало обаче точно обратното – на младата жена й било трудно да понесе всички обиди, които четяла по свой адрес. А само преди ден й забили пореден нож в гърба, с което я довършили напълно тотално, а кариерата й висяла на косъм.

Певицата пусна фотос с изплезено езичe, и сподели, че този кадър е за всички хейтъри. Явно доста ги е засегнала, тъй като вчера бе хакнат профилът й в Инстаграм.

Оказа се, че профилът е докладван от „доброжелатели“. Силна агитка да се организирала и я погнали здраво. А когато един профил в Инстаграм е докладван за неверен от голям брой хора, той директно се трие и връщане назад няма. Преслава направи нов, който за часове събра няколко хиляди последователи, но и той бързо бе премахнат, пак с помощта на „фенове“. Преслава едва понесла морето от негативни коментари и намеци, че с Галена са като близначки след операцията на носа й. А хакерсската атака я довършила напълно. „Профилът ми в Инстаграм беше хакнат днес. Опитах всичко възможно да го върна, но нещата явно са на доста сериозно ниво. Направих си нов профил, но някой явно се занимава доста сериозно с моята личност и е хакнат и този профил. Извинявам се на всички хора, които ме харесват и искат да ме следват. Ще направя всичко възможно да си върна стария или да направя нов, който да има сигурна защита“, през сълзи споделя Преслава в свое клипче, поместено във „Фейсбук“.

Преслава многократно е оглавявала класации за най-харесвана българска звезда, а сега е принудена да започне отначало.


image0 (9K)