Носен дар за бъдещо даряване зове безбрачие

Преди години, когато свекърва ми се пенсионира, купи златен пръстен за дъщеря ми и златна гривна за сина ми. Уговорката беше да ги нося, но когато завършат, да им ги дам.

Носих ги може би година, две и ги прибрах. Пръстена го дадох на дъщеря ми и сега си мислех да дам гривната на сина ми, но дали не е по-добре да ги заменим за нови бижута, които не носят нито моята енергия, нито тази на баба им, за да не им окажат някакво влияние?

[ad id=“263680″]

Алена отговаря:

При създадените отношения със свекърва ти и бившия ти съпруг тези бижута не само няма да донесат щастие на децата ти, но ще им пречат.

Била си подведена и си допуснала и друга грешка – да носиш бижу, което е подарено на тях двамата, определено време, след което да го подариш на тях, но ти, а не баба им. Свекърва ти явно е имала някаква цел, няма да навлизам в подробности дали е била добронамерена или злонамерена, за да те кара да ги носиш ти, пък след това да ги подаряваш.

Съветвам те следното. Вземи двете бижута и отидете с дъщеря ти и сина ти в златарски магазин. Нека ги оценят и ги продайте като материал. На тяхно място двамата да си изберат други, които не са свързани със старите, дори и ако трябва да се доплати част от сумата за новите. В противен случай, ако те носят пръстена и гривната, дарени от баба им, но носени и от теб, може да ги обречеш на безбрачие и на здравословни проблеми.
Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)