Нора Шопова: Мога да се омъжа за президент

Моделът Нора Шопова, която зае мястото на Деси Банова в Нова телевизия, даде първото си интервю, откакто е в ролята на синоптичка, пред „168 часа“.

[ad id=“263680″]

Нора разказа, че за нея е важно да се представи добре, но не за да замени Деси Банова достойно, а за да представи себе си отлично, защото всеки има отговорност към собствените си постижения, а не към чуждите.

Шопова коментира и шегите в онлайн пространството, че може да я последва съдбата на Банова и да открие любовта в лицето на някой президент, но Нора каза, че това може да се случи, само ако нейната половинка реши да се кандидатира. Тя е намерила любовта в лицето на настоящия си приятел, който е юрист.

[ad id=“218001″]

 

Тя намира голяма подкрепа в човека до себе си, без която не би могла да се справи.

Шопова свиква още в новото си амплоа на водеща на прогнозата за времето. Тя разкрива, че е доста самокритична и е видяла много неща, които трябва да промени след първите си няколко ефира.

Нора не се отказва от модата, а ще продължи да се снима. Тя има сериозна кариера на модел и никога не се е снимала гола, защото не е имала желание. Не се чувства достатъчно атрактивна, за да се снима гола, а и според нея си има хора за всичко.

[ad id=“218548″]

Въпреки че е завършила „Право“, тя няма да практикува професията си – защото разбрала, че няма да има нужното удовлетворение от нея. Майка ѝ винаги я е подкрепяла в решенията ѝ, а сега и двамата й родители са много щастливи, че си е намерила постоянен ангажимент в България.

Нора родом е от Панагюрище. Тя е носителка на приза „Жена на годината“ в категория „Мода“. Била е на корицата на модната библия Vogue. Снимала се във фотосесии в световните столици на модата – Париж, Милано, Ню Йорк.

 


image0 (9K)