Нов ужасен инцидент с работник в БРИКЕЛ Гълъбово

За нов ужасен инцидент с работник на БРИКЕЛ ЕАД в Гълъбово съобщи в редакцията на ЗАРАТА Радостина Тенева, дъщеря на пострадалия Желязко Тенев Желязков от Гълъбово.

Вчера около 9 ч. сутринта 54-годишният Желязко е на смяна в предприятието, производител на ел. енергия, топлинна енергия и брикети. При изпълнение на трудовите си задължения, обход на съоръженията в Котелен цех, той пада от 10-ина м. височина. На мястото са и няколко негови колеги, свидетели на случилото се. Човекът пада с краката надолу в трудно достъпно място и само за няколко минути след сигнал на тел. 112 на местопроизшествието пристигат пожарникари от Районната служба в Гълъбово, линейка и много колеги на пострадалия. Първа до него е лекарката, дежурна в предприятието. За да се стигне до Желязко се налага да се срежат две мрежи. Първото, което чуват всички са стенанията на 54-годишния мъж.

[ad id=“255238″]

За около 25 минути спасителните екипи успяват да извадят работника и да го транспортират до болницата в Гълъбово, а след това, предвид тежкото му състояние, е докаран в Стара Загора.

[ad id=“225664″]

Приет е в реанимация в УМБАЛ „Проф. Ст. Киркович“ в реанимация с множество счупвания.

Очаквайте информация за състоянието на пострадалия.


image0 (9K)