Новото родилно в Стара Загора за родилки ли е, или за радиоактивни?

Новото родилно в Стара Загора за родилки ли е, или за радиоактивни? – пита наш читател, изпратил впечатленията си в рубриката на ЗАРАТА „Изпрати новина“.

Публикуваме писмото без редакция, но с въпрос към ръководството на отделението и УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, когато епидемия, или друг реален проблем не налагат изолация, нужно ли е този най-красив за всяко семейство миг да се превръща в проблем и нагнетени нерви?

„Здравейте! Искам да Ви информирам за поредната простотия, като се надявам това да бъде отразено в новинарския ви сайт, защото доста от проблемите в „милата“ ни родина се решават, след като бъдат огласени публично по медиите.

В обновеното ни АГ достъпът е невъзможен, дори и в часовете за свиждане.

На свиждане в АГ се влиза по-трудно, отколкото в затвора. В часовете за свиждане вратите и на двата входа на АГ-то са заключени и могат да бъдат отворени само от работещите там с карта за достъп.

Звънци има, но всички са изпокрити някъде в отделението и никой не излиза да отвори, под претекст, че са твърде заети. Ние стоим отвън, звъним, обикаляме АГ-то, а времето да видим любимите си хора и да се порадваме на дечицата, изтича.

Тези пък, които са успели да влязат, не могат да излязат. Вчера едно момче 10 мин. обикаля отделението да намери някое медицинско лице, което да му отвори вратата, за да излезе, а ние съответно да влезем, като преди това бяхме обикаляли и звънели по вратите 20 минути.

ВЪЗМУТИТЕЛНО!!! В крайна сметка това е родилно отделение, а не отделение за радиоактивни.


image0 (9K)