Новото правителство с 4 вицепремиери и 17 министри

Съпредседателят на „Обединените патриоти” Красимир Каракачанов съобщи структурата на бъдещия кабинет на България по Нова телевизия. Правителството ще има 4-ма вицепремиери и 17 министри.

Запитан, Бойко Борисов не е пожелал да разкрие кои ще са имената в новото правителство. По неофициална информация, единият от вицепремиерите ще бъде някой от двамата лидери на „Обединените патриоти”.

Бойко Борисов посети Бургас, за да инспектира два строителни обекта. До края на юни трябва да бъде готова Южната обходна дъга на Бургас. А догодина година трябва да бъде завършен и пътя Поморие-Ахелой.

За скандала между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев, Борисов е заявил:

„Червената олигархия и зависимостите на БСП са известни на всички. Битката между олигархията-червената, заедно с нейния председател. Огромните пари, които се изсипаха и на двата избора – президентските и парламентарните, включително и в медиите. Вие знаете добре. Така че едно време имаше битка между червените мобифони и червените баби, сега е между червените олигарси и кой да надделее вътре в партията и е много труден техния баланс”.


image0 (9K)