Новото гадже на Мария Игнатова сложи Рачков в малкия си джоб

Новият мъж в живота на Мария Игнатова – Ивайло Цветков направо слага в малкия си джоб бившата й половинка Димитър Рачков, а причината е повече от убедителна.

Актуалната половинка на русокосата тв водеща е истински интелектуалец и е пълна противоположност на бившата, който по-често се свързва с шумни компании и шоу програми. Нойзи, който нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист“, не е от хората, които обичат да се изтъкват, а определено има за какво. Роденият на необичайна дата – 29 февруари 1972 година, говори 7 езика, включително мъртвите латински и старогръцки. Запален меломан е и от дете слуша Моцарт, Бах и Рахманинов, пише show.blitz.bg.

Все още не става ясно как са се запознали с Мария Игнатова и кога се е случило привличането между двамата, но е факт, че те са двойка и то доста любопитна. Преди години Нойзи е споделял, че намира смисъл да общува само с жена си и дъщеря си Анна, а днес е разделен с майката на единственото си дете.

Припомняме, че двамата се появиха за първи път заедно на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян преди малко повече от месец и така официализираха слуховете, че са най-новата светска двойка. Любопитен момент е, че на същото парти бившият на Игнатова – Димитър Рачков също показа новата блондинка в живота си – плеймейтката Анита Димитрова.

Близки до Мария Игнатова издават, че откакто е с Ивайло Цветков, тя направо цъфти от щастие. А за Рачков, с когото сложиха край на връзката си в края на 2018-та, не обелва и дума.

 


image0 (9K)