Новоизбраният кмет на Мъглиж положи клетва

Новоизбраният кмет на Мъглиж д-р Душо Гавазов встъпи официално в длъжност. Той бе избран като кандидат на партия ГЕРБ на проведените на 28 февруари извънредни местни избори в общината. До този момент в продължение на 9 години и половина д-р Гавазов бе на поста зам-кмет.

Областният управител Гергана Микова поздрави кмета с успеха на изборите и с рождения му ден, който е днес. Тя му пожела да управлява мъдро и да работи за просперитета на общината. Г-жа Микова връчи символичния ключ на Мъглиж на новия кмет, който положи клетва.

„Преди 25 години положих първата си клетва – Хипократовата. Това беше след завършване на медицинското ми образование. Днес се кълна за втори път и съм изключително развълнуван. Благодаря на всички хора, които ми гласуваха доверие, за да спечеля толкова убедително. Благодаря на екипа си, който въпреки трудностите и епидемичната обстановка организира перфектно подготовката и провеждането на изборите. Обещавам да бъда кмет на всички мъглижани, независимо от тяхната политическа ориентация, възраст и пол. Ще направя всичко по силите си, за да продължим започнатото и да спазя всички обещания, които съм дал“, каза новоизбраният кмет на община Мъглиж.

Както се полага за рожден ден, Душо Гавазов получи огромна торта от административния екип на Общината.

Свещеници отслужиха водосвет за здраве и благополучие на Мъглиж и неговите граждани. За рождения си ден и за своя нов пост кметът получи подарък от Негово Високопреосвещенство митрополит Киприан икона на Света Богородица с Младенеца.


image0 (9K)