Нови сензационни разкрития за златното „Lamborghini“, подлудило цяла България !

Преди дни бяха публикувани уникалните снимки на супер тузарското „Lamborghini“, което взриви мрежата. Сега се разбра, че индийският богаташ е направил златното си скъпарско „Ламборгини Хуракан“ във великотърновския автоцентър за оптичен тунинг „Мания“, пише днес „Борба“.

[ad id=“263680″]

..

Колата му е предадана преди броени дни, след като е била облепена до последния милиметър със специално златно фолио, което вдига и доста цената й. Цената на суперавтомобила е около 240 хиляди долара, но с новото покритие тя скача доста.

„Трябваха ни около две седмици, за да реализираме проекта си. Правихме изцяло софтуерни разрези на материала. Прецизността е до микрон, като всички елементи са с точни размери, качени на векторни файлове.

Имаме още няколко подобни поръчки“, разказа търновецът Георги Бялков, който заедно с екипа си е работил по колата. Идеята на Радж е била колата му да изглежда като най-скъпия модел в света – „Ламборгини Авентадор“, който е с цена от 7,5 млн. долара, създаден специално за 50-годишнината на марката през 2014 г.

[ad id=“225664″]

..

За боядисването със златна боя на оригинала са използвани 25 кг боя със златни частици на баснословна цена. Именно по тази причина е предпочетено доста по-евтиното фолио във Велико Търново, което обаче носи същия ефект. „Над златното фолио е поставен втори пласт прозрачно защитно фолио, което пази първото”, обяви още за технологията Бялков. Инициалите на притежателя на ламборгинито пък са изписани от двете страни на колата, както и на джантите.

В момента във Велико Търново правят и втора златна кола – „Порше Панамера“. Колата на Радж, който постоянно живее в Дубай и се занимава с туризъм, недвижими имоти и сайтове, е с 5,2-литров двигател с внушителните 610 конски сили, уточнява в. Борба.


image0 (9K)