Нови разкрития за смъртта на Божилов. Полицейски ленти затвориха част от пловдивския парк днес

Кучешката алея в парк Лаута в Пловдив осъмна блокирана, предава TrafficNews.bg Полицейски ленти са опънати в района, където преди седмица бе открит прострелян Данаил Божилов Мечката.

Периметърът се обхожда от униформени, най-вероятно издирват куршума, убил бизнесмена.   Официалното становище на властите за смъртта му е самоубийство. Разследващите все още издирват и оръжието.

[ad id=“236993″]

Припомняме, че 43-годишният Данаил Божилов е намерен мъртъв от минувачи в парк Лаута с прострелна рана в гърдите, като първоначалната версия беше убийство.

Една от версиите за самоубийството е, че бизнесменът е дължал 40 хиляди лева на брат си.

[ad id=“226585″]

Преди няколко месеца Тони Божилов му оставил сумата на съхранение, като по-късно Данаил да ги обърне в евро и да му ги даде преди да отпътува за Германия.  Това е трябвало да стане в сряда по обед. Вместо да тръгне за София обаче, Божилов  е отишъл в парк Лаута, където около 8.30 часа е открит трупа му.  У него имало предсмъртно писмо. В бележката Божилов е написал, че не разполага със сумата, оставена от брат му и не може да я върне. В същото време не може да живее със срама, който го очаква.

На този етап няма информация къде са парите от сейфа му. Той не е купувал никакви скъпи стоки или техника, не е пътувал в чужбина, не е инвестирал в друг бизнес.


image0 (9K)