Нови подробности за убийството в „Надежда“

Нови подробности за убийството в столичния квартал „Надежда, където 26-годишният охранител Викторио Александров застреля приятелката си Дарина Министерска, а по-късно беше намерен в безпомощно състояние, поради неуспешен опит да се самоубие, след като уби и 1-годишната си дъщеря.

Първият изстрел в Дарина попада във врата ѝ, а вторият, с който я доубива, е в тила. Дъщеря им Никол е била в стаята и всичко се разиграло пред очите ѝ. Момиченцето започнало да плаче неутешимо. Александров я грабнал на ръце, увил я в одеялце и напуснал апартамента на ужасите, като дори го заключил на излизане.

Камерите го заснемат как тича по стълбите, след което просто изчезва, пише „Телеграф“.

Викторио се метнал в автомобила си – сребрист „Фолксваген Голф“ четворка с номер СВ 4699 АХ, и духнал в неизвестна посока. По-късно стигнал до изоставен трафопост по подбалканския път преди Долно Богров. Скрил се там заедно с бебето. В същото време десетки полицаи и следови кучета претърсвали полето от другата страна на шосето, Пресичайки обаче, чуват 2 изстрела и се насочват към мястото, от което проехтяват. Там заварват гол до кръста Викторио. Момиченцето е в много тежко състояние, по-късно умира, а той остава жив, тъй като не се самоубива, а мести ръката си. Според медици куршумът само е одраскал челото му. И извергът, и бебето били откарани незабавно в болница.

Очаква се Александров да бъде разпитан, да му повдигнат обвинения.


image0 (9K)