Новина от Атина! Започва процесът срещу убийците на малката Ани

Днес в Гърция стартира процесът за жестокото убийство на 4-годишната Ани срещу бащата Станислав Бакърджиев, приятелят му Назиф Ахмедов  и Димитрина Борисова, майката на детето, разчленено в мазето-кланица на ул. „Михаил Вода“ в Атина, предава вестник „Български новини“.

На подсъдимата скамейка застават 27-годишният баща Станислав Бакърджиев (известен като Сава), 30-годишният Николай или Ники (Назиф Ахмедов) по обвинение за преднамерено убийство, гавра с мъртъв и използване на оръжие.

Пред съда се изправя и майката на Ани, 25-годишната Димитрина Борисова с обвинение за излагане на риск на непълнолетен, заради което е настъпила смъртта. Същевременно съдиите отчитат факта, че майката не е знаела какво става с дъщеря й.

Процесът ще бъде шумен и напрегнат, още повече, че обвинения 30-годишен Бакърджиев, според запознати, се очаква да дава показания на български език, което може да стане повод да се прекрати и отложи делото.

Обвинителен акт от който капе кръв във връзка с убийството на малката Ани Борисова в Атина е 51 страници. Тя беше разчленена от собствения си баща миналия април. В обвинителния акт присъства и името на 30-годишния Насиф Ахмедов, чийто генетичен материал е открит в тъмното мазе, където е живяло 4-годишното дете.

Зловещи сцени за начина, по който е оставило последния си дъх малкото ангелче, но и участието на трето лице в разчленяването на трупчето се описва под номер 235/2016 в Наредба на Съдебния съвет, издадена на 21 януари 2016 г. В доста страници обвинителния акт разкрива ужасните събития, които са настъпили в навечерието на Великден 2015 г.


image0 (9K)