Нова телевизия сваля от ефир „Часът на Милен Цветков“

Нова телевизия сваля предаването „Часът на Милен Цветков“. Това става ясно от съобщение на телевизията за есенната програмна схема.

[ad id=“225664″]

На мястото на „Часът на Милен Цветков“ телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията, съобщава offnews.bg.

В края на миналия сезон Нова безпрецедентно спря едно от предварително анонсираните издания на предавания, в което трябваше да бъде обсъдена фалшивата новина за „гръцкия остров на Бойко Борисов“. Същата вечер телевизията излъчи запис на старо предаване, а самият водещ не коментира публично какво е довело до промяната, припомня сайтът.

От „Нова Броудкастинг груп“ изпратиха и официална позиция за причините за решението:

„Нова Броудкастинг Груп определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“. Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с NOVA.“

[ad id=“263680″]

Нова Броудкастинг Груп благодари на Милен Цветков за дългогодишното сътрудничество, като остава отворена за бъдещи съвместни проекти.


image0 (9K)