Рокада: Лора Крумова отива при конкуренцията на Нова телевизия?

Лора Крумова усилено крие информацията, че договорът й с Нова телевизия е бил прекратен, твърди изданието retro.bg

В момента бившата водеща на „Събуди се“ отпуск по майчинство и се твърдеше, че съвсем скоро тя ще се върне на екран в предаването. От ръководството на Нова телевизия променили внезапно плановете си и столът на Крумова „изстинал“.

Колеги на телевизионната водеща твърдят, че тя е била уволнена, а заместничката й Мартина Ганчева щяла да остане водеща на съботно-неделния блок.

Крумова обаче била твърдо решена да не остава без работа и вече имала план как да прецака работодателите си от Нова. Преди дни тя била засечена да вечеря в компанията на Антон Хекимян, Биляна Гавазова и други служители на конкурентната Би Ти Ви. Възможно било съвсем скоро Лора Крумова да се влее отново в екипа на Би Ти Ви, твърдят от гилдията. Те дори коментират, че Лора вече уточнявала детайлите около новото си професионално амплоа.

Запознати с интригата твърдят, че да се върне обратно в Би Ти Ви, й помогнал точно Хекимян, който навремето, когато тя реши да напуска, зае нейното място в тогавашните предавания „Тази събота“ и „Тази неделя“. Крумова обаче нямала шанс отново да пробие за същата позиция, защото Жени Марчева и Диана Любенова за момента били несменяеми. Поради това се подготвяла за съвсем нов проект. Най-вероятно в Би Ти Ви тя щяла да „придърпа“ вярната си приятелка и колежка Галя Щърбева, която в момента е принудена да се подвизава като редова репортерка, след като общото им предаване „Комбина“ стигна дъното по рейтинг и бе изритано от програмната схема на Нова телевизия.


image0 (9K)