Нова мода: Порноклипове развеждат по бързата процедура

Клип, на който е заснета една от съпружеските половинки да кръшка на другия, е един от начините двойката да се разведе по бързата процедура.

[ad id=“225664″]

Това било едно от малкото категорични доказателства пред Темида, за да бъде разтрогнат един брак възможно най-скоростно, обясниха адвокати.В практиката си те са се сблъсквали с какви ли не случаи, като в последно време все повече „пострадали“ се опитвали да докажат пред магистратите, че половинката им кръшка, като представят дори извадки от чатове и отбелязвания на различни места във Фейсбук, съобщава „Монитор“.

[ad id=“263680″]

Напоследък много често рогоносци представят като доказателства любовни есемеси или разпечатки от електронни пощи на законните си половинки. Като доказателство за любовните афери на съпругите си ревнивци представят и снимки от Фейсбук. На някои от фотосите ясно се виждат щастливите лица на съпругите им в обятията на чужди мъже.

Адвокатите на двойките, решили да сложат точка на брака си, настояват за оглед на телефоните, заснели партньора в издънка. Съдиите обаче масово отказват подобни искания. Те прилагат фотосите единствено за сведение по делата.

BNews.bg


image0 (9K)