Нова изненада в „Маскираният певец“, падна маската на загадъчната Книга

Още едно звездно лице в „Маскираният певец“ скоро ще стане факт, след като и маската на загадъчната „Книга“ ще падне. Любопитна подробност е, че този, който се крие зад нея, бе разпознат единствено от поп фолк певеца Азис.

Оказва се, че това е Милена Славова. Рок тигрицата се постара да се прикрие максимално зад книжния образ, но в крайна сметка бе разкрита, както скоро ще стане ясно. Почти всички панелисти бяха убедени, че под маската се крие актриса, защото изпълнителката доста умело изпълняваше ролята си. В крайна сметка обаче, гласът й я издаде, защото е безкрайно характерен.

„Аз съм родена в другия край на „Лозенец“, при басейна „Спартак“ и това беше края на София тогава. Нашият блок беше последен и нататък имаше само криви къщи. Сега, където е НДК, беше краят на цивилизацията.

Имаше гори и храсталаци. Диво беше. Минаваше влак, който зареждаше зеленчуковата борса и идваше отвреме-навреме. Играехме по релсите. С прашки също, аз си я направих сама. Биехме мухи с прашката, играехме футбол“, върна си лентата назад огнената изпълнителка във визитката си и мнозина бързо я разпознаха.

Във видео визитката на Книгата има и много други препратки към биографията на певицата. Това са старите, излезли от употреба автомобили, край които тя минава, бюстът на Сталин и портретът на Тодор Живков, грамофонните плочи от времето на соца и т.н. Именно заради дългата и богата история на Милена се казва, че „Книгата е събрала много истории”.

show.blitz.bg

 


image0 (9K)