Важно разкритие за убийството на съпруга на Наталия Гуркова

Съпругът на бившата Мис България Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, е бил убит в предградие на южноафриканския мегаполис Йоханесбург след среща в ресторант с един от близките на чешкия мафиот Радован Крейчир. Името му се свързва с нелегална търговия с оръжие и трафик на наркотици, твърдят сръбските медии, цитирани от изданието „Телеграф“. Преди 5 години чехът е разследван за пране на пари чрез търговия с диаманти.

[ad id=“225664″]

След срещата Михалевич се качва в своето „Порше Панамера“ и се насочва към дома си в Йоханесбург. В момента, в който спира на светофар в предградието Бедфорвю, е застигнат от мотор, на който били двама бели мъже. Те стреляли срещу него през страничното стъкло на колата му. Михалевич обаче бил все още жив и успял да подаде газ, опитвайки се да избяга от килърите. Изминал едва около 100 метра. Поршето му се ударило в бордюра и се качило на тротоара. Михалевич излязъл от колата и се опитал да бяга, но направил само няколко крачки и паднал мъртъв.

Пряк очевидец на покушението е служител от близка бензиностанция. Той пръв подал сигнал към полицията.

[ad id=“263680″]

Бащата на Джордже – Петар Мишо Михалевич, бе отвлечен и брутално измъчван през 2013 година. Твърди се, че той е работил за чешкия мафиот Радован Крейчир. При отвличането му похитителите се гаврили с него, а накрая са го смлели от бой с чук. Счупили таза му и единия му крак. Смята се, че отвличането и мъченията са свързани с отношенията между сина му Джордже и Крейчир. Въпреки това след смъртта на баща си, съпругат на Гуркова каза пред местните медии, че е сигурен, че Крейчир не стои зад отвличането.

[ad id=“236993″]

Наталия Гуркова тогава отрече да е имало отвличане или покушение срещу семейството й. Тя даде интервю, в което заяви, че свекърът й е станал жертва на инсулт, а не е бил отвличан и тормозен. Тази информация обаче беше отхвърлена от следователя Чад Томас, който разкри, че бащата на Михалевич е бил измъчван и отвлечен в ЮАР.


image0 (9K)