Нова версия за убийството на гръцкия лекар, за което са задържани българската му съпруга и любовника й

Майката на Десислава (Дешка) Говедарова – Иванка, е забъркала пъкления план за убийството на гръцкия лекар на остров Крит. В това са убедени съселяни на семейството от казанлъшкото село Копринка край Казанлък, пише „Телеграф“. Те твърдят, че  Иванка била „истински пожар“ и не се спирала пред нищо.

35-годишната й дъщеря Десислава е задържана за убийството на своя съпруг – 62-годишният кардиолог Христодулу Каландзакис. Той беше застрелян от 37-годишния полицай от Казанлък Красимир Карчев, за който се твърди, че е любовник на Десислава Говедарова.

[ad id=“218548″]

„Майка й Иванка е завлякла мнозина през живота си. Тя няма никакви скрупули. Първа замина за Крит, малко след като почина вторият й съпруг Георги. Той издържаше цялото семейство, като отглеждаше прасета. След години Иванка повика при себе си първо по-малкия си син, а след това и дъщеря си Деси. Първоначално тя започнала работа като домашна прислужница. После станала секретарка на лекаря, докато го разведе и се омъжи за него“, разказват хора от Копринка.

Те не вярват, че Десислава сама е измислила зловещия план за убийството на съпруга си. „Дешка и гаджето й Красимир Карчев са били маши. Те само са изпълнявали това, което им е разпореждала Иванка“, настояват близки на двамата, които са задържани на гръцкия остров. Целта на буталното престъпление е била – Десислава и близките й да получат огромното имущество на лекаря.

[ad id=“232523″]

„Към този момент Иванка Говедарова не е привлечена като обвиняема. Тя е разпитана и е пусната да гледа 3-годишното си внуче, дете на убития лекар и дъщеря й“, лаконично отбелязаха от гръцката полиция.


image0 (9K)