Нова атракция за летуващите по морето

Готвят нови атракции за посетителите по морето. Гостите ще имат възможността да изпробват нов начин за транспорт –  а именно електрически велосипеди.

Комплексът „Албена“ оборудва част от своите хотели с електрически велосипеди, за да развие своята политика към опазването на околната среда. Колелетата са градски тип, но комплексът разполага и със сгъваем велосипед. Той е подходящ не само за деца, но и за възрастни, тъй като има универсални размери. Когато се сгъне, може да бъде прибран в багажник на автомобил или в помещение за съхранение.

Велосипедите отговарят на всички европейски директиви и стандарти. Те разполагат с 250-ватов електрически двигател, а максималната скорост, която могат да развият е 25 км/ч. Този все още нов и нестандартен начин за транспортиране в България е разпространен в Европа заради ролята му в опазването на околната среда и неговите предимства. Колелетата имат три режима на каране – стандартния, който има и всеки друг велосипед, но и подпомагащ режим, както и изцяло електрически, при който колелото се управлява без помощта на педалите.

Електрическите велосипеди разполагат с мултифункционален LCD екран, кош и седалка за малки деца. Могат да изминават до 70 км. разстояние в режим на подпомагане и до 30 км. само в електрически режим. Колелетата имат литиево-йонни батерии и се зареждат със стандартен контакт.


image0 (9K)