Новата екранна партньорка на Виктор Николаев с три пъти по-голяма заплата, отколкото в БНТ

Виктор Николаев не крие задоволството си от новата си екранна партньорка Аделина Радева, която идва в Нова ТВ с три пъти по-голяма заплата, отколкото в БНТ.

[ad id=“263680″]

Новата екранна партньорка на Виктор Николаев, която ще седне на стола на Ани Цолова – Аделина Радева, е открадната от БНТ срещу 8000 лева заплата.

Доскоро журналистката водеше публицистичното предаване „Още от деня”, но от 1 февруари ще се изявява в Нова ТВ.

Според запознати, Аделина получила оферта за рокада от шефката на дирекция „Информация” Вяра Анкова. Само допреди 3 месеца съпругата на Томас Лафчис бе генерален директор на БНТ1, а от октомври е шеф в частната телевизия, съобщава secret.bg.

[ad id=“225664″]

Анкова имала одобрението на Виктор Николаев, тъй като с Аделина си партнирали  от 2008 до 2010 г.  в сутрешния блок на БНТ „Денят започва”.

Радева пък изобщо не се поколебала дали да приеме, тъй като Анкова ѝ предложила заплата от 8000 лв. – сума, която надхвърляла близо три пъти предишното ѝ възнаграждение. Освен това не виждала повече перспектива за себе си в държавната телевизия.

На всеки 3 месеца водещите на „Здравей, България” получавали и бонуси, а сумите варирали в зависимост от рейтинга, който постигали.

На мястото на Аделина застана програмният директор на БНТ1 Емил Кошлуков, пише „Уикенд“.

Дебютът си като ководеща в сутрешния блок на Нова телевизия Радева ще направи заедно с новите промени в „Здравей, България”, които подготвяло ръководството.

Николаев изобщо не криел от колегите си задоволството си от новата си екранна половинка. За разлика от властната Ани Цолова, която често го прекъсваше в ефир, мачкаше самочувствието му и рядко му даваше думата, Аделина се държала далеч по-професионално с колегата си, когато си партнирали в ефира на БНТ1 преди 7 години.


image0 (9K)