Новата „връзка“ на Мария Игнатова разкрива истината

След като Димитър Рачков официално съобщи за медиите, че са разделени с Мария Игнатова, ново разследване на „Галерия“ даде още някои отговори има ли връзка ТВ водещата с популярния цирков артист Енчо Керязов.

Припомняме какво написа Рачков: „„Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. „журналисти“ и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!“

[ad id=“237001″]

Мълвата за кризата в отношенията им тръгна през февруари, когато Рачков и Зуека не се появиха на 50-годишния юбилей на продуцента Магърдич Халваджиян. Зуека тогава беше на меден месец със съпругата си Ани. Отсъствието на Рачков обаче изненада всички. В звезда на вечерта тогава се превърна Мария Игнатова, която демонстрира изключителна близост с Енчо Керязов. Двамата прекараха вечерта на една маса и демонстративно флиртуваха. Прясната двойка танцува страстен блус, а Мария се държеше като свободна жена.

[ad id=“225664″]

От „Галерия“ са разговаряли с Керязов, който се намирал на ангажимент със цирка в Дания.  Той потвърди, че се познават с Игнатова.  „Излизали сме на партита. С нея беше и Ненчо Балабанов. Те бяха водещи на събитието, което организирах. Казваше се „Нощ на звездите“. С Мария работихме заедно, имал съм служебни отношения. Познавам се и с Рачков, той водеше шоуто ми предишната година“, казва Енчо. Новината за раздялата на двойката той научи от „Галерия“.  „От вас научавам, че не са заедно, и съжалявам, но съм убеден, че те са взели най-правилното решение. Уважавам изключително много и двамата“.


image0 (9K)