Нинова: Шайка управлява държавата ни, но шайката си отива!

„Но шайката си отива, народът остава и този народ трябва да избере своя път“, заяви лидерът на БСП от Бузлуджа

[ad id=“225664″]

„Днес сме се събрали на Бузлуджа различни хора по възрасти, занятие – учители, лекари, земеделци и хора с малки семейни фирми, млади и възрастни. Различни, но събрани от едно – ние сме смели хора, които сме тук, без страх да кажем: държавата ни се управлява от шайка, тази шайка пороби народа си, тя открадна България.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на събора на социалистите на Бузлуджа, съобщи Канал 3.

[ad id=“263680″]

„Тази шайка си създаде правила и закони, които ги направиха безнаказани, но тази шайка посегна и на най скъпото ни – всеки, който не е съгласен, всеки, който критикува, е посочван за враг, провокатор, на всеки такъв му се затваря устата, уволнява се от работа, преследва му се бизнесът. Народе, посегнаха на най-святото ни – правото ни да мислим и говорим свободно, правото ни да бъдем с различно мнение и да бъдем хора с достойнство, подчерта Нинова. Но шайката си отива, народът остава и този народ трябва да избере своя път“, каза още лидерът на БСП.

„Всички пенсии трябва да се преизчислят, не може да се живее с 200 лева. Да въведем семейно подоходно облагане. Защо да не помогнем със закупуване на първо жилище младите. В Румъния младите вече се подпомагат за първа кола и жилище“, подчерта Корнелия Нинова.

Видео: ТУК


image0 (9K)