Нинова към Борисов: 200 000 чиновници ще стоят в дупките. А колко са в затвора?

„В следващите месеци държавата ще е блокирана. Българи, през този период не се женете, не раждайте деца, не умирайте и през ум да не ви минава да правите бизнес“, коментира лидерът на БСП

[ad id=“225664″]

„200 000 души администрация ще стоят в дупките по пътищата, според заповедта от днес на Борисов, но аз питам – колко души ще стоят в затвора за корупцията при строителството на пътища, за откраднатите пари от некачествените ремонти и кой ще плати на хората счупените коли?“ Това заяви в Кирково лидерът на БСП Корнелия Нинова, съобщиха от пресцентъра на партията.

[ad id=“263680″]

“В следващите месеци държавата ще е блокирана. Българи, през този период не се женете, не раждайте деца, не умирайте и през ум да не ви минава да правите бизнес. Няма кой да ви издаде и едно удостоверение. Администрацията няма да работи, полицаите няма да борят престъпността, а ще пазят дупките. На това му се вика административна реформа. И не са метеорологичните условия причина за това – и в Швейцария вали сняг и грее слънце. Причината е една и нейното име е корупция”, категорична е Нинова.

[ad id=“236993″]

След като днес се проведе изнесено заседание на Изпълнителното бюро на БСП в Кърджали, Нинова се срещна със симпатизанти в Кирково, където откри нов партиен клуб.

Припомняме, че днес премиерът свика спешно заседание на кабинета във връзка с дупките по пътищата и битовата престъпност.

[ad id=“236999″]

Пред министрите Борисов заяви: „Убеден съм, че имаме и сили, и мощности, стига да има воля и желание. Не само да регистрираме хорското нещастие. Защото, като си счупиш джантата и пукнеш гумата – да говорим за европейска интеграция, Европейски съюз, европейско председателство… Последното, което минава на хората през ума, е това. Двеста хиляди души администрация имаме. Ако трябва – всички ги изкарвате навън и докато не се поправи – стоят, алармират. И тогава ще видите как много по-бързо ще стане ремонтът“.


image0 (9K)