Нинова бясна на Борисов за шегата с оставката й

Председателката на БСП Корнелия Нинова се ядоса на премиера Бойко Борисов, който днес се пошегува с цирка, който се разигра в столетницата на конгреса в НДК. Министър-председателят отбеляза: „На „Позитано“ даже и оставка не могат да си подадат“.

Нинова отговори във Фейсбука си: „Днес господин Борисов казал, че на „Позитано“ една оставка не могат да ДАДАТ като хората. Не, господин премиер – на „Позитано“ една оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората“. След грандиозния гаф, който сътвори и унижи партията си, червената лидерка отново намери виновник в лицето на Бойко Борисов.

Не става ясно и какво общо има премиерът с кашата в БСП, която Нинова и хората ѝ забъркаха. Припомняме, че след загубата на евроизборите председателката на „столетницата“ хвърли оставка. Две седмици по-късно обаче тя оттегли решението си, а политически анализатори сравниха поведението ѝ и на хората около нея с хлапетата в детската градина. На „Позитано“ 20 пък не са изненадани от светкавичния отговор на Корнелия Нинова, която е концентрирала почти цялата си енергия срещу Бойко Борисов.

Източник: Faktor.bg


image0 (9K)