Нинова: Борисов искрено ме умилява с непрекъснатите си хвалби за мен

„Много ми се иска да му върна комплимента. Лято е, може да разменим по две-три мили думи. Опитвам се, но не ми се получава“, пише лидерът на БСП във Фейсбук

 

„Премиерът Борисов направо ме умилява с непрекъснатите си хвалби за правилното ми решение да поема отговорност и да поискам Бенчо Бенчев да напусне всички постове.“ Това написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.

„Много ми се иска да му върна комплимента. Лято е, може да разменим по две-три мили думи. Опитвам се, но не ми се получава. Ще го почакам още няколко дни. Може пък и той да поеме отговорността да освободи шефа на митницата, която е дала на същия този Бенчев и на Митьо Очите да ги охраняват. Или на шефа на клона на НОИ в Бургас, който също опрял до услугите на Бенчев и “Очите”. Или да попита общинските съветници от ГЕРБ – защо гласуваха Бенчев за заместник-председател на Общинския съвет“, пише още Нинова.

[ad id=“263680″]

„Като висш пилотаж ще приема, ако Борисов успее да поеме отговорност и за кмета си на Бургас – той си знае защо, или за шефа на кабинета си, дето смята, че “Очите” е един легален бизнесмен. И малко му „завиждам” на Борисов – Бенчев не спря да го хвали и да му вика, че е мъжкар, а за мен една добра дума не намери и само ме хули. Разбрах, че премиерът ни бил във Варна. Не е лошо да намине и към Бургас. Лято е и замириса на море, концесии и още нещо…“, завършва Корнелия Нинова.


image0 (9K)