Никълъс Кейдж, Брад Пит и Марго Роби – най-желани в Холивуд

Въпреки че през последните месеци светът на киното напълно спря да се върти заради коронавирус пандемията, оказва се, че това изобщо не може да е пречка за някои холивудски актьори, които доста са се потрудили от 2015-а насам.

Никълъс Кейдж, Марго Роби и Брад Пит са сред най-трудолюбивите представители на Холивуд, като за последните 5 години те са участвали много филми.

В челната тройка се открояват имената на Никълъс Кейдж с 27 роли в киното, Самюел Л. Джаксън с 25 филма и Брад Пит, който има участие в общо 21 филма за последните 5 години.

Класацията, направена от сайта PartyCasino.com, включва имената на общо 100 известни холивудски величия. Проследено е в колко филма са се появявали те от 2015 г. насам (до момента преди коронавирус епидемията), като в броя филми се включват дори и малките, епизодични, появи на всички тях. Създателите на класацията подчертават, че в списъка влизат не само игрални филми, но също така късометражни и документални филми, както и че са давани точки, ако актьорът има участие в написването на сценария, продуцирането или режисирането на филма, дори и да не се появява в него.

Всъщност Брад Пит се е снимал само в 6 филма от 2015 насам, но има участие и като продуцент в много повече.

Най-трудолюбивата актриса я челната десетка е колежката на Брад Пит и от „Имало едно време в Холивуд“ Марго Роби. 29-годишната актриса с австралийски произход е участвала в 15 игрални филма, има специални участия в 2 филма, работи като продуцент върху 1 филм и участва в 1 късометражен филм. за последните 5 години тя е работила по цели 19 филма.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В топ 10 присъства само още една актриса – Никол Кидман с 16 филмови проекта.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джони Деп също е челната десетка. Актьорът е работил по общо 16 филмови проекта през последните пет години.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В дъното на класацията е Еди Мърфи. Той заема позиция 100 със само два филмови проекта за последните пет години.

life.dir.bg


image0 (9K)