Николета натиска Ники за бебе

Николета Лозанова неведнъж е споделяла, че копнее за още едно дете. Плеймейтката отдавна си мечтае да роди син от футболиста Ники Михайлов, но напоследък това нейно желание се превърнало във фикс-идея, издават запознати.

Едрогърдата брюнетка тази година ще чукне 33 и осъзнавала, че няма време за губене, ако иска да осъществи намеренията си.

Някои почитатели на Лозанова дори заподозряха, че може вече да е бременна, тъй като от известно време се е покрила и рядко се показва в социалната мрежа. Наскоро фенове я запитаха каква е най-голямата й мечта и тя откровено заяви, че иска „малко ангелче, бебе момченце“.

Николета има 7-годишна дъщеря от Валери Божинов, но е готова да даде живот на още едно дете. Настоящият й приятел Ники Михайлов няма наследници, но се грижи всеотдайно за малката Никол. Лозанова открила в него много бащински качества и вярвала, че той ще бъде идеален родител. Тя не се притеснявала, че може да развали талията си или да съсипе новия си силиконов бюст – да зачене от вратаря било много по-важно за нея.

Лозанова и Михайлов са заедно от години, но няколко пъти се събираха и разделяха. По време на най-дългата им разлъка Николета се залюби с Валери Божинов, омъжи се и роди от него. Бракът им обаче просъществува едва три лета и последва развод. Тогава вратарят и красавицата възобновиха интимните си отношения – даже според клюките това се случило още преди официалния развод на Николета.

Първоначално те криеха, че са се събрали, но скоро истината излезе наяве. „Единственото, което мога да кажа е, че съм много щастлив. За мен в този живот всичко е съдба. И да бягаш, и да се криеш, ако нещо трябва да те намери, то ще дойде. Мога да кажа, че старата любов ръжда не хваща. Най-важното е хората да се обичат, независимо какво е станало през времето, през какви ситуации са преминали“, коментира тогава Михайлов и даде да се разбере, че с Лозанова наистина са заедно.

Говори се, че единственият облак в отношенията на влюбените бил бащата на Ники – Боби Михайлов. Бившият президент на БФС открай време недолюбвал брюнетката заради изявите й на еротичен модел в миналото и водел тиха война с нея. Двамата избягвали да общуват и спазвали студена дистанция, пише Уикенд.


image0 (9K)