Николета Лозанова става актриса

Голямата мечта на Николета Лозанова – да участва в хитов тв сериал, най-накрая май ще се сбъдне. Топ изкусителка влиза като гост-звезда в новата поредица на бТВ „Съни бийч“, която върви в петък от 21 ч., а според източници, близки до продукцията, става въпрос именно за Николета.

По време на премиерния епизод миналия петък бившата тв водеща загатна за отношението си към сериала с пост в Инстаграм. Въпреки че влиза в „Съни бийч“ само като гост звезда, Лозанова се е раздала максимално на снимките, Сексбомбата, която играе себе си, дни наред и с огромно старание е учила текста си. Щом режисьорът извикал: „Начало!“, тя изстреляла репликите си без грешка.

Появата на Николета в оскъдно облекло обаче изпотила както операторите, така и каста на „Съни бийч“. Бойко Кръстанов и Явор Бахаров криво-ляво запазили присъствие на духа, но ценителят на женския сексапил Иво Аръков изгубил ума и дума в компанията й.

Самата Николета също била притеснена от новото си амплоа, затова се подготвила за „Съни бийч“ като за Холивуд. В първия си и единствен снимачен ден тя пристигнала в Слънчев бряг с антураж от гримьор, фризьор и маникюристка. От сериала й осигурили стилистка, която отговаря за облеклото на всички актьори в сериала.

Половинката на Ники Михайлов обаче любезно отказала помощта й и избрала маркови дрехи и аксесоарите за различните сцени от собствения си гардероб, който се оказал доста по-богат от този на продукцията.


image0 (9K)