Николета Лозанова напуска с гръм и трясък „Папараци“

Николета Лозанова ще бъде част от новия сезон на „ВИП брадър“, твърдят източници от екипа на формата.

От години Лозанова се изтъква, че нямали достатъчно пари, за да я вкарат. Много отдавна тя мечтаеше да напусне bTV и да започне работа в най-гледаната телевизия – Нова.
[ad id=“225664″]
Именно форматът е вратичката към поредната й цел, твърди светският сайт secret.bg.
Тя споделила пред свои близки, че съвсем скоро ще се разбере какво ще се случи с нея. Уговорката била тя да влезе в най-популярната ни къща, но да не се задържи повече от една или две седмици. След това щели да готвят нова продукция, в която да намерят място и за нея.

Предаването на НиЛо е едно от най-рейтинговите в програмата на bTV, а много от хората смятат, че това е именно заради Лозанова и неспиращите скандали и клюки около името й.
С евентуалното привличане на плеймейтката от Нова телевизия войната между двете телевизии става още по-жестока, а ударът е свиреп.
[ad id=“225664″]
Питаме се как ще отвърнат от конкуренцията и кой ще замести звездата. Както Блиц съобщи, преди минути стана ясно, че Николета е напуснала „Папараци“ и повече няма да води хитовото светско предаване. Тя сама потвърди бомбата на Блиц в социалната мрежа и призна, че има нови цели, споделяйки, че съвсем скоро отново ще може да ни радва от родния ефир.
Това веднага провокира приказки за присъединяването й към конкурентната Нова телевизия. Дали това е така, само времето ще покаже.
Източник:Blitz.bg

image0 (9K)