Никола Крумов: Да биеш деца, е малоумно, но да биеш сираци, вече е върховна низост!

Нашумелият писател Никола Крумов не остава безучастен към темата за насилието над деца, развилняла се в последно време в България.

Ето какво написа в социалната мрежа авторът на книгите „Междупанелни войни“ и „Дневник от панелните блокове“, които се радват на особен интерес сред читателите:

[ad id=“263680″]

..
Да биеш деца, е малоумно, но да биеш сираци, вече е върховна низост. Каква ли духовна пустота вилнее в главите на биячите!? Та тия деца дори майка нямат, а единствено за майка си можеш да си сигурен, че ще те обича завинаги. Тези деца не ги обича никой – ето кого ще бия, ето кого ще тормозя най-лесно, си викат насилниците. Ама защо не удариш братовчедка ми бе, боклук… защото знаеш, че ще те намеря и ще те коля, както турчин не е клал. Учителите са основата на всяко общество и без тях не може да има лекари, астронавти, хлебари… 99% от тях са съвестни хора, хора с дълг и мисия, но… мърша има.

[ad id=“225664″]

..
Вместо алчните политици да ни занимават с конвенции, що не сътворят един свестен закон за закрила на детето. Биеш деца – в затвора, плюс едно дебело обезщетение. Вие представяте ли си, примерно в Щатите, да набият нечие дете – родителят си взима Колта и просто гръмва агресора, а полицаите даже не го викат в съда, само му свалят показания и му носят кафе. Нараняваш ли пък сираци, 200 организации ще ти се стоварят на главата, ще наемат скъпи адвокати, ще идеш в пандиза, ще ти вземат къщата, че и запалката от джоба. Възмездието съществува – ако не тук, със сигурност на оня свят. И дори да няма Бог, природата си знае работата – в каква ли дупка ще натика съзнанието на нещастника, нараняващ деца!

Прочетете някои от разказите на Никола Крумов тук

Ако трябва, всеки месец ще пускам това! Мъртъв заради седем лева…


image0 (9K)