Николаос вбеси зрителите със страшни изцепки!

Водещият на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис е на път да ядоса и продуцентите си, след като вече опъна до краен предел нервите на не особено голямата си зрителска аудитория.

Всяка седмица комикът къса по минимум един панталон, докато се прави на шут, за да вдигне рейтинга на предаването, твърдят запознати от ефира. А това, което тв водещият предизвика в мрежата, е меко казано покъртително.

Ето част от коментарите по негов адрес:

„И тоз много си повярва и стана голяма работа за 2 седмици. Четох че сменил панелката с луксозно жилище. Казали са го хората – пази боже сляпо да прогледне.“,

„Много ми пука защо ги е вбесил. А дано го махнат тоя женкар! Като му видя тъпата физиономия ми иде да повърна.“

„Адски посредствен тоз човек. Ама и пиар са му тъпи парчета, ако смятат да му направят реклама с някакви скъсани панталони. Няколко пъти пробвах да гледам това ,но за малко да не заспя гледайки това предаване,няма никакъв драйв и излъчването му е на сухар.“

„С такива лигльовци като Николаос Цитиридис и маминото синче Александър Кадиев БТВ ще пада все по-надолу по рейтинг!“

Само през последните четири дни Николаос направи опит да стане балетист и заедно с момчетата от бенда се отдадоха на дълга репетиция, чийто резултат показаха в студиото. С любимата си баба Троци пък се отдадоха на любимия му туърк.

На Цитиридис толкова му харесало да туърква, че даже го упражнил преди старта на записа на шоуто. В четвъртък обаче платът не издържал и панталонът се пръснал.

Въпреки това водещият продължи да играе по нервите на продукцията и в ефир легна на пода и се опита да копира йогата на Део, като си вдига краката. По-късно дори се размята на пилон, който бе в студиото заради бременната Лора Караджова, която гостува на водещия.

show.blitz.bg


image0 (9K)