Никой от родата не иска да прибере 9-годишния син на Теодора Цонева от полицията!

Никой от роднините на Теодора Цонева, която е в кома в „Пирогов“, не иска да прибере 9-годишния й син Давид, който спи в полицията.

ПИК научи, че детето е в 4-о РПУ и ченгетата търсят приемно семейство, което да го приюти. Близки до семейството издадоха, че семейството на покойния Митко Цонев е отказало да прибере малчугана. Възможност за прибиране на детето нямала и Ели Цонева, мащеха на изпадналата в кома Теодора.
[ad id=“225664″]
9-годишният Давид знае само италиански език. Той е от брака на Теодора с австралиец, който я напуснал и изобщо не се грижи за момчето.

Както съобщихме, дъщерята на покойния актьор Коста Цонев и водещата Анахид Тачева е направила опит за самоубийство. В момента тя е в тежка кома. Вестта бе потвърдена пред ПИК от близки до семейството, както и от болницата „Пирогов“.

Теодора опитала да сложи край на живота си, поглъщайки огромно количество антидепресанти, комбинирани с алкохол.
През лятото тя си дошла в България, след като дълги години живееше в Италия, а от 4 години работеше в посолството ни в Рим.

[ad id=“237001″]
Смятала да остане само за годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините. За престоя си в София Цонева наела квартира за няколко седмици. Тук обаче се влюбила и решила да остане и да прави музикална кариера. Нещата обаче очевидно не потръгнали и тя изпаднала в депресия, твърдят нейни близки.
Не е ясно дали майка й Анахид е научила лошата новина за комата на дъщеря си. Тя живее в САЩ при другата си дъщеря, която носи нейното име.

Източник:bnews.bg


image0 (9K)