Ники Михайлов се фука с яке за 10 бона

Луксозното яке бе демонстрирано при подписването на договора с „Левски”. Вратарят се върна на „Герена” след 12 години отсъствие. Синът на Боби Михайлов винаги се е славел с вкус по отношение на модата. Той пазарува само в елитни бутици, а неговият любим дизайнер е Филип Плейн.

Зимното яке, с което Михайлов дефилира, е доста дебело и има естествена лисича кожа по предната част и реверите. Експерти оценяват дрехата като дело на водещия дизайнер, а освен това споделят, че не се продава в никой от бутиците му.

Михайлов обожава не само немския дизайнер, но и италианските му колеги. Неслучайно Милано е любимият му град. Поне няколко пъти в годината заедно с Николета Лозанова посещават столицата на модата, а бившата тв водеща се връща с куп пълни чанти от там, пише „България днес“.

Междувременно, от „Левски” с нетърпение очакват отново да зърнат тъмнокосата красавица, която се е превърнала в своеобразен талисман за спортистите. Тя не е идвала на „Георги Аспарухов” от времето, когато бе омъжена за Валери Божинов и го подкрепяше по време на мачовете му с националите.

От тима се надяват нейното присъствие, както и участието на Михайлов в отбора да вдигнат посещаемостта. А мнозина тайно си мечтаят и да я зърнат отблизо.

BNews.bg

image0 (9K)