Ники Илиев бори лоша болест, не унива

Ники Илиев записа няколко важни точки в своя полза в борбата срещу витилигото. Няколко месеца след като актьорът призна в национален ефир за своя кожен проблем, той е на път да се справи окончателно с него.

Тенът на Ники в последно време е започнал видимо да се връща към предишния си здрав вид. Секс символът вероятно се е обърнал за съдействие към своята майка, която е дерматолог. Проф. Мирослава Кадурина от години изучава въздействието на лазерното лечение върху кожни проблеми като витилигото. Почти сигурно е, че положителните промени във външния вид на сина й се дължат именно на нейната намеса. Засега ефектът се вижда единствено в лицето на актьора, който се изявява и като режисьор, сценарист и продуцент в собствените си филми. Петната по ръцете му все още си стоят, което обаче не е кой знае какъв проблем за Илиев. Самият той признава, че е изгубил пигмента по ръцете си преди доста години и това никога и по никакъв начин не го е притеснявало.

Преди около година обаче петната започнаха да избиват и по брадичката и шията на звездата, заплашвайки да тръгнат и нагоре по лицето му. Той успя да маскира този дефект, носейки набола брада, като в същото време обяви, че не се притеснява от своя кожен проблем.

„Родил си се оригинал, не умирай копие”, коментира Ники в опит да подчертае, че харесва петната си, защото те го правят уникален. Въпреки това много от фенките му се разтревожиха, че витилигото може за развали иначе перфектната му външност. Някои от тях дори се втурнаха да търсят контакти с него, за да му препоръчват мазила и природни лекове за болестта. За щастие, актьорът очевидно се е подложил на по-ефективно лечение.

Смята се, че витилигото е плъзнало по лицето на Ники в резултата на огромния стрес около снимките на последния му филм „Завръщане”, чиято премиера бе миналата година. Той е трябвало да бъде готов в много кратки срокове и актьорът бил под огромно напрежение, за да спази всички изисквания на спонсорите към работата си.

Тази година той трябваше да снима продължение на лентата и по информация на „Уикенд” е започнал да пише сценария още докато „Завръщане” все още е бил по големите екрани в страната. Филмът стана най-гледаната българска продукция за 2019 г. Но заради карантината и извънредното положение в целия свят темповете на работата му по втората част са били забавени. Вероятно това е свалило нервното напрежение, натрупано от звездата като следствие от усилената работа, макар че самият той твърди, че понасял изолацията много трудно. Все пак едва ли някой се съмнява, че почивката, която е успял да вземе, му се е отразила благотворно.

Следващите седмици Ники щял да прекара край морето, където смята да допише сценария си. Очаква се скоро да събере и екипа на „Завръщане”, за да снима продължението.


image0 (9K)