Не стига, че крал в изпитателен срок от работодателя си , ами в дома му намерили…

Задържан под стража в Стара Загора е 35-годишен мъж, обвинен в кражба на мебелни аксесоари, както и за държане на марихуана, извършени в изпитателен срок за предходно осъждане.

35-годишният Д.И. е привлечен като обвиняем за това, че в периода – от неустановена дата през месец декември 2019 г. до 10.03.2020 г., е откраднал различно количество и вид мебелни аксесоари: амортисьори за вратички, LED ленти, закачалки, комплекти дръжки, LED захранване, видии, метални рафтоносачи, LED осветления за панти, метална тапа, метални дръжки и др., от база на търговско дружество в кв. “Индустриален“ в Стара Загора.

Обвиняемият Д.И. работел в обраната от него фирма. На началника на склада направило впечатление, че липсва заприходена стока и той подал сигнал в полицията.

На 11.03.2020 г. в дома на обвиняемия било извършено претърсване и са открити част от откраднатите вещи. Там било намерено и високорисково наркотично вещество – марихуана,иззето по надлежния ред.

Обвиняемият Д.И. е осъждан. Двете престъпления, за които е задържан, са извършени в изпитателния срок на предходно осъждане.


image0 (9K)