Не планирайте глобални промени в живота си до края на високосната 2020 година!

Какво не се препоръчва да се прави през високосна година, за да не навлечете нещастие на себе си и семейството си? В следващите редове ще ви разкрием тази информация. Астролозите не напразно прогнозираха, че през 2020 година човечеството ще се срещне с много неприятности и проблеми. Пандемията от коронавирус потвърди тревожните им опасения и предсказания.

В допълнение към масовото заболяване, което буквално обхвана целия свят, има и редица негативни събития, които могат да настъпят през този период от време, ако не спазвате определени правила на поведение.

1. В никакъв случаи не трябва да планирате глобални промени на живота си – купуване на апартамент, основен ремонт на жилището, отваряне на нова фирма или бизнес и други важни начинания.

2. Не ходете на дълги пътувания в чужбина

3. Не си взимайте домашни любимци. Нещата просто няма да се получат, а нищо чудно животното да умре или изчезне.

4. Не яжте гъби – точно така, не се шегуваме. По време на високосна година те могат да бъдат много вредни за здравето, тъй като през този период съдържат много токсини.

Още от древни времена се смята, че сватба по време на такава година обрича бракът на нещастие. Ако все пак обаче сте твърдо решени, че това е вашата година и ще кажете заветното „Да“ именно през нея, то трябва да се подготвите по малко по-специален начин за това.

1. Поставете монета под обувките на булката и младоженеца – това ще спаси бъдещото семейство от липса на пари.

2. Роклята на булката трябва да е дълга. По този начин влияете на продължителността на съюза на влюбените. Дългата рокля е на дълъг брак.

3. По време на брачната церемония не поглеждайте назад – това привлича неприятности.

Това са съветите, които съществуват още от времената на нашите прабаби и прадядовци. Следвайте ги или ги игнорирайте – решението е ваше, евентуалните последствия също.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)