Не всички социалисти от всички райони в Пловдив са зад Георги Гергов

Не всички социалисти от всички райони в Пловдив са зад Георги Гергов. Това коментира пред радио „Фокус“-Пловдив Иван Петков, общински съветник от БСП.

„Не е коректно това, което се тръби от подлизурковците на Гергов. Аз, като съветник и член на БСП, съм против него и подкрепям това, което прави Корнелия Нинова“, каза Петков.

По думите му до него също е достигнала информацията, че снощи на Областния съвет не всички са подкрепили отвореното писмо в защита на Гергов, като много хора са гласували против и „въздържал се“ или не са гласували.

„Крайно време е този въпрос да се реши и БСП да започне да се занимава с нормалните си дейности като истинска опозиция, вместо някои хора да ходят и да се договарят с Бойко Борисов зад гърба на председателя на партията ни и да си решават частни и лични интереси“, добави Петков.

Той посочи, че е доволен от връщането на акциите на Пловдивския панаир, което Борисов е поискал от общинските съветници на ГЕРБ.

„Трябва Борисов да поиска и акциите на Варна да бъдат върнати на държавата“, каза още Иван Петков.

Той припомни, че БСП е обещала да работи за силна държава в областта на икономиката и не е допустимо в същото време да се гласува за одържавяване на акции.

„Партията ни ще я има и без Георги Гергов, и без Иван Петков. Крайно време е да се разграничим от някои хора и да изкараме кирливите им ризи“, добави Петков.

Според него е време да се обърне внимание на големите бизнесмени, които дават недостойни заплати на хората си и не внасят осигуровки, вместо да се занимава партията с оставката на Георги Гергов.


image0 (9K)