Не бягай, направлявай живота си

Мислех, че големият ми проблем е с моя син, а се оказа, че е с приятеля ми. Интуитивно го усещах в последните две години, но явно не исках да го възприема. След като вече и ти ми го казваш, се налага да взема мерки, макар че ще ми е много трудно, защото съм почти сама.

[ad id=“225664″]

След като прочетох отговора ти, започнах да мечтая да намеря правилния човек, с когото да заживея. Точно на Разпети петък сънувам, че се запознавам с мъж с добре познато ми име и започваме много приятен флирт. На следващата ни среща сме легнали на диван. Забелязвам, че той е притеснен от нещо. Попитах го какво има, а той ми сподели, че се притеснява, защото му е хубаво с мен, но аз живея все още със сегашния ми приятел и какво ще стане с нас.

Започнах да му обяснявам, че връзката със сегашния ми приятел отдавна не върви и е въпрос на време да се разделим, но той няма да е причината за нашата раздяла. Изглеждаше много сериозен и отговорен човек. След това се събудих. Бях изумена от ясния сън, който сънувах.

Можеш ли да ми кажеш какво точно означава този сън? Дали е следствие на твоя отговор? Защо сънувам човек с име като това на починалия баща на сегашния ми приятел? Сънят ме споходи няколко дни преди неговия помен.

Той беше причината ние да не сключим брак, но тогава, когато го бяхме планирали, баща му почина и всичко остана по старому. Моля те, Алена, помогни ми да взема най-правилното за мен решение.
Дали ми е писано да прекарам остатъка от живота си в чужбина или трябва да се върна в България?

[ad id=“236993″]

Алена отговаря:

Очевидно моят отговор е подкрепил твоите интуитивни усещания, тъй че няма причина да си шокирана. Има поучителни тълкувания, които се опитваш да пренебрегнеш.

Синът ти си има своите права и искания от живота и не бива да му пречиш да живее тъй, както го разбира. За партньора ти съм казала ясно мнението си, но сънят, който си сънувала, не е следствие от моя предходен отговор. Аз съм ти дала надежда за ново партньорство, но то няма как да се случи, докато си със сегашния си партньор. Направила си трудно поправима грешка, като не си разчела Съдбовните знаци, които си получавала. Сънуваш сън с човек, чието име съвпада с името на починалия баща на твоя приятел, заради когото не сте сключили брак, слава на Бога! Кончината на този човек е била предупреждение, че не бива да създаваш семейство със сина му, но ти продължаваш няколко години след това да си още с него, без да се замисляш за чувствата на сина си и за самата себе си. Ако предишният ми отговор не ти е отворил очите, съмнявам се, че и това, което четеш сега, ще го стори.

Сънят ти с мъж с името на починалия баща на твоя приятел, с когото флиртуваш, също е категоричен знак, че трябва да прекратиш връзката си и да се прибереш в България, ако нямаш жилище и сигурна работа с добра заплата в чужбина. Бягството от родината ти не може да ти спести проблемите, които си оставила тук, и незавършените отношения.

Докато не сложиш ред в живота си, докато не се освободиш от сегашната си връзка, която вече ти е навик, трудно ще срещнеш подходящия друг човек, с когото да си щастлива и да остареете заедно. Сънуваният сън преди помена на починалия човек също е поредният знак, че не само е време да вземеш живота си в ръце, да си върнеш добрите отношения със сина си, а и да се пазиш от хора с тези имена – на приятеля ти и на неговия починал баща.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)