Нечаквани тайни за мъжете разкрива размерът на обувките

Учени от света многократно са се опитват да установят една доста странна връзка – как размерът на определена част от мъжкото тяло влияе върху личността и поведението на човека. Най-накрая се получиха отговори от въпросните проучвания.

Оказа се, че дължината на мъжките стъпала издават ужасно много неща за своя притежател.

Учените от Кеймбридж установиха, че в зависимост от номера обувки, които даден мъж носи, може да се каже колко ще живее. Не само това – размерът на мъжките стъпала определят дали притежателят му е склонен към изневери или е полигамен.

А между другото учените успяха да разгадаят и как размерът на обувките влияе и върху продължителността на живота при жените.

Дълголетие

Учените от Кеймбридж проведоха странното проучване и откриха как размерът на краката влияе на продължителността на живота при мъжете.

В продължение на две години експертите регистрират възрастта на починалите пациенти и размера на обувките им. За две години те успяха да анализират данните на 3400 души и да установят, че сред жените, които носят 38 номер, са най-дълго живеещите – от 78 до 84 години. Жените, които носят обувки между 35 и 42 номер обаче, най-често умирали на възраст от 64 до 69 години.

Що се отнася до мъжете, сред тях столетниците често носели обувки с 42 размер – такива мъже са живели от 75 до 82 години. В същото време собствениците с 38 или 45 размер, като правило, умират на възраст от 66 до 69 години.

Полигамия

Друго прочуване пък откри кой номер обувки носят мъжете, който най-често изневеряват на половинките си. Данните показват, че най-несериозни са мъжете, който носят размерите 43, 44 и 45. Мъжете с 40-и размер на обувките пък са най-верни на съпрузите си.

Експертът Майк Тейлър заяви, че не се съмнява в резултатите от проучването. В подкрепа на думите си той дава за пример бившия президент на САЩ Бил Клинтън, който, както знаете, не остана верен на съпругата си. Важно е да се уточни, че Клинтън носи обувки с размер 45.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)