Неудобен противник заплашва серията на баскетболния Берое

Труден противник застава на пътя на Берое в осмия кръг на НБЛ. Тази вечер от 18:00ч. любимците на старозагорската публика гостуват в Пловдив на домакина Академик Бултекс 99. Срещата обещава да бъде интересна, а беройци акостират в едно от традиционно неудобните си места за визити на баскетболната карта на България.

Старозагорци ще се борят да продължат страхотната серия от победи, която набъбна до шест последователни успеха. Задачата им обаче няма да бъде никак лесна. Под въпрос до последно е участието на капитана на тима Александър Янев, който страда от мускулно разтежение. Именно тази травма извади опитния играч от плановете на старши треньора Любомир Минчев в двете дербита срещу шампиона Балкан в Ботевград и Рилски спортист.

Старозагорци и пловдивчани вече имаха възможност да премерят сили помежду си. Срещата между двата тима бе част от предсезонната подготовка и се игра преди 2 месеца в спортна зала „Стара Загора“. Тогава „зелените“ не дадоха шанс на своя опонент, побеждавайки го с 96:69. Надеждите на феновете на Берое е, че играчите ще успеят и днес да наложат своето предимство.


image0 (9K)