Нестандартна идея за подарък на любимия

Има много варианти да изненадате своите любими хора за техен празник, несъмнено. Но ние ще предложим нещо интересно на вниманието ви- 20 красиви и незабравими минути, наситени с емоцията на летенето! Може да изживеете нещо вълнуващо това лято, вие или вашите скъпи на сърцето хора!

[ad id=“236993″]
20-минутен полет от Летище Казанлък с двуместен самолет (пасажер и пилот) е един вълнуващ вариант на подарък за рожден ден, а защо не и място за уникално предложение за брак.
С резервация поне 2 дни предварително за човек над 12 години и до 110 килограма може да сбъднете мечтата на свой близък.Полетът е с излитане от Летище Казанлък. Можете да изберете полет и в района на София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Монтана и други. Полетът се изпълнява в ден с подходящи метеорологични условия и е по преценка на пилота, като в случай на неподходящо време, валидността на grabo ваучера се удължава.Офертата не включва транспорт до летището. Необходимо е попълване на декларация.Самолетът се управлява от професионален пилот-инструктор.

[ad id=“225664″]

Преди всеки опитен урок инструкторът провежда с „обучаемия“ предполетен брифинг, на който се разглеждат различни въпроси от принципите на полета, управлението на самолета, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полети.
Всеки от нас е искал да може да лети свободно като птица, а възможността за това изживяване си заслужава!


image0 (9K)