Непознат спаси брат ми, БЛАГОДАРЯ му!

В контактната ни форма „Изпрати новина“ днес прочетохме истински красив разказ за съпричастността, добротата, благородството. Наш читател от София ни го е изпратил – трогнат и безкрайно благодарен. Обичаме подобни новини, доказващи смисъла да се живее истински с вяра в хората. Може да сме наивни, но ЗАРАТА вярва, че добрите, интересните, стойностните човеци, все пак са повече. Със сигурност са и по-щастливи, с повече шансове и по-красив път от озлобените, мрънкащите, глупавите.

Благодарим на нашия читател, че сподели с нас това: „Вчера след обяд с брат ми бяхме тръгнали към една Софийска поликлиника за преглед. На улица „Хубча“ той припадна. Затичах се към най- близкото заведение, което се казва „Фон Фон“ и помолих за стол. Момчето, което работеше там веднага остави всичко и забърза с мен да помогне на брат ми. Уви, когато стигнахме, се оказа, че е спрял да диша. Непознатото момче веднага реагира и му оказа първа медицинска помощ. Спаси живота му. Младежът се казва Божо – само това успях да разбера. Искам да му Благодаря! Дано да има повече такива хора по света! “

И ние благодарим на Божо, че е част от света и го правиш по-хубав. Благодарим и на нашия читател, защото неговото желание да сподели доброто, неговата искрена благодарност, също правят света по-хубав.

 

 


image0 (9K)