Непознат мъж се опитал да отвлече две деца, бащата на едното го спрял

Мъж с дълга коса се опитал да отвлече две деца в центъра на Бургас. Случката се разиграла на улица „Александровска“, а за ужаса разказва майката на едно от тях.

[ad id=“225664″]

Докато 3-годишното й момченце си играело заедно със своята 8-годишна братовчедка, към тях се приближил непознат мъж.

Децата си играеха, а ние стояхме на 3-4 метра от тях. В един момент се приближи дългокосият и започна да им говори нещо. Аз се загледах, но търпеливо изчаках. След няколко секунди ги хвана за ръцете и започна да ги завлича в обратна на нас посока„. Това разказва Боряна Т., цитирана от регионалното издание „Флагман“.

[ad id=“263680″]

Боряна се развикала и изпаднала в паника. Съпругът й се затичал към непознатия мъж. Догонил го и го попитал защо е повлякъл децата. Дългокосият му отговорил, че ще ги вземе със себе си. Бащата му казал, че това са неговите деца и трябва да ги пусне веднага. Непознатият мъж отговорил, че не го интересува и продължил да дърпа децата.

[ad id=“237001″]

Съпругът ми не издържа и го удари в лицето. Мъжът залитна, почти падна, но стана и хукна да бяга. Тъй като мъжът ми е след хирургична интервенция, не успя да го догони, но веднага алармирахме в полицията. Те – след няма и 10 минути, го задържаха и го доведоха„, разказва шокираната майка.

[ad id=“218001“]

Тя призовава другите майки и бащи да внимават и да бъдат близо до децата си, за да не попадат в подобна ситуация.

flagman.bg

 


image0 (9K)